2016-06-19 00:11:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Igyekezzen jól kezelni a konfliktusokat

Napi horoszkóp június 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében. Most szembe kell néznie bizonyos dolgokkal. Be kell látnia, hogy Ön is hibázik, és meg kell tanulnia elismerni ezt, az eddig elkövetettekért viszont bocsánatot kellene kérnie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében. A Jupiter az Ön szerelmi területén áll. Szélesítheti a látókörét. Ha van rá lehetősége, ismerkedjen, ne féljen kapcsolatba lépni az emberekkel. Engedje el magát, élvezze a szép időt, a gondtalanságot.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll együtt a Szaturnusszal, ez az Ön kapcsolatait jelző sorsterület. Találkozhatna akár élete párjával is. A jelenlegi kapcsolata is hihetetlenül sokat fejlődhet. A Szaturnusz a nagy tanító most leckét ad Önnek abból, hogyan kell szeretni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szaturnusszal áll együtt a Nyilas jegyében. Nem biztos, hogy előnyös azonnal kielemezni az új ismerősét. Bizonyára eléggé összetett személyiség.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szaturnusszal áll együtt a Nyilas jegyében, de kellemetlen kapcsolatban van a Neptunnal. Lehetséges, hogy az emberek nem értik tisztán, amit Ön szeretne velük közölni. Igyekezzen jól kezelni a konfliktusokat, keresse, hol tudna a kapcsolatokon még javítani.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szaturnusszal áll együtt a Nyilas jegyében, ez az Ön otthonát jelző területre esik. Ha van lehetősége erre, inkább maradjon otthon, akkor is, ha már régóta tervezik a nagy utazást. Muszáj rendbe tennie a háza táját, de e közben töltsön minél több időt a szabad levegőn.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szaturnusszal együtt áll a Nyilas jegyében, ez az Ön horoszkópjában a 3. sorsterületre esik. Ide tartoznak a kisebb, utazások, a testvérek, és a rokonok. Mikor látogatta meg utoljára őket? Legalább hívja fel telefonon. Kéréseit nyugodtan adja elő, ne szégyellje elmondani.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold és a Szaturnusz együtt áll a Nyilas jegyében, ez az Ön horoszkópjában a 2. sorsterületre esik. Eddigi nézetein egy találkozás most sokat segíthetne. Tanuljon az építő jellegű kritikákból, és ne sértődjön meg. Az anyagi helyzete egy pillanat alatt is sokat változhat pozitív irányba.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll együtt a Szaturnusszal, és szemben a Merkúrral. A Merkúr sok változatosságot hozhat ebbe a napba, nehezen megfogható dolgok foglalkoztatják Önt. Ha teheti este ne menjen sehová, mert az esti órák nem sok jót ígérnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz és a Hold együtt állnak a Nyilas jegyében, mindketten szemben állnak a Merkúrral. Így nem számíthat nyugalomra, sőt millió váratlan változásra kell felkészülnie. A hirtelen döntéshelyzetek megzavarhatják, már azt sem tudja, hol áll a feje. Keresse az optimista, pozitív emberek társaságát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold és a Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, szemben a Merkúrral. Ha az a vágya, hogy minél messzebb kerüljön jelenlegi lakhelyétől, akkor ez most teljesülhet. Egy utazással sikerülhet otthon hagynia minden bajt, minden csalódást. Meg kellene szabadulnia érzelmi letargiájától! Nagyon jót tesz önnek a környezetváltozás.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter és a Szaturnusz a Nyilas jegyében áll együtt, mindketten szemben vannak a Merkúrral. Ez az Ön hivatásházát érinti. Bár ma vasárnap van, mégis az önképzéssel, a tanulással kell foglalkoznia. Igyekezzen megragadni minden lehetőséget ahhoz, hogy tudását bővítse. Olvasson sokat, és keressen újabb tanfolyamokat az interneten!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: